Om Advokatbolaget

Välkommen till din sida av bordet

När svåra situationer uppstår, i privatlivet eller i företaget, behöver man en advokat som står stadigt vid ens sida under hela processen, som delar ens grundsyn och som kan hitta konstruktiva lösningar som fungerar även utanför själva rättssalen. En advokat som är stark i sak men behaglig i sättet, helt enkelt.

Det här har varit vår grund ända sedan byrån grundades 1957. Vi finns för människor och företag som uppskattar en advokat som är öppen för goda samtal och goda kompromisser även i de allra svåraste situationer.

Oavsett om det rör sig om familjerätt, affärsjuridik, migrationsrätt eller fastighetsrätt så hjälper vi våra klienter att agera på rätt sätt vid rätt tillfälle. Och oavsett om det handlar om ett vardagsproblem eller en riktigt utsatt situation så lyfter vi blicken, tänker nytt och hittar vägar framåt tillsammans.

Vi har kontor i Umeå och Skellefteå.

Varmt välkommen till oss!

Advokatbolagets medarbetare

I dag består Advokatbolaget av advokaterna Jan Erik Jonasson, Jens Nyström, Sofia Grape, Kathrine Bergström och Kristofer Berggren, advokatsekreteraren Madeleine Enmark Wikberg samt ekonomen Erika Emilsson.

Jan Erik Jonasson

Advokat

Sofia Grape

Advokat

Madeleine Enmark Wikberg

Advokatsekreterare

Jens Nyström

Advokat

Erika Emilsson

Ekonom

Kristofer Berggren

Advokat

Kathrine Bergström

Advokat
magnifiercrosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram