Välkommen på säsongens sista after work affärsmingel. Vi minglar med nya presumtiva affärskontakter och på så sätt kanske få göra såväl oväntade som nya affärer.

After Work for Business i april och maj blev två helt olika mingel. Det första med starkt innehåll när vi fick lyssna på officeren och entreprenören Johan Hellström som berättade om Ukraina och annat som ledde till stor eftertanke. I maj så minglade vi mer på riktigt. Massor av spännande samtal och möten, så ska vi fortsätta!

Det är ni som minglar, det är ni som samtalar och det är ni som gör att minglet blir bra så nu fokusar vi på nästa affärsmingel!

Vi som arrangerar och bjuder in är Advokatbolaget med advokat Jan Erik Jonasson, EkonomiNord med VD Peter Eklund samt Söderberg & Partner med rådgivare Per Åström i spetsen. Genom våra egna kompetenser inom management, ekonomistyrning, pensionslösningar och kapitalförvaltning samt allmän affärsjuridik sätter vi fokus på att alla ska vara proaktiva och att få en trevlig stund tillsammans samt skapa nya kontakter.

Så kom och träffa spännande personer och bjud gärna med andra företagare.

Var: Restaurang Cinco vid Renmarkstorget i Umeå

När: Torsdag den 30 juni kl 17.00 – 18.30

Vi bjuder på lättare tilltugg.

Anmälan dig själv och din eventuella gäst senast måndagen den 27 juni via LinkedIn eller till Frida Sandberg på e-post: affarsjuristenumea@advokatbolaget.nu