Äntligen är vi igång med nätverksträffarna där företag/are under en after work minglar med nya presumtiva affärskontakter och på så sätt kanske få göra såväl oväntade som nya affärer på sikt. Genom våra egna kompetenser inom management, ekonomistyrning, pensionslösningar och kapitalförvaltning samt allmän affärsjuridik sätter vi fokus på att alla ska vara proaktiva och att få en trevlig stund tillsammans samt skapa nya kontakter.

After Worken i  april blev ett spännande möte och en ögonöppnare för de flesta av oss när vi fick lyssna på officeren och entreprenören Johan Hellström som mycket tydligt och övertygande berättade om vad som händer i Ukraina och annat som ledde till stor eftertanke.

Men nu fokusar vi ett nytt affärsmingel! Vi som arrangerar och bjuder in är Advokatbolaget med advokat Jan Erik Jonasson, EkonomiNord med VD Peter Eklund samt Söderberg & Partner med rådgivare Per Åström i spetsen. Kom och träffa nya spännande personer.

Var: Restaurang Cinco vid Renmarkstorget i Umeå

När: Torsdag den 19 maj kl 17.00 – 18.30

Vi bjuder på lättare tilltugg.

Anmälan senast 17 maj till affarsjuristenumea@advokatbolaget.nu

Välkommen!