Välkommen till en nätverksträff där våra affärskontakter får träffa andra företagare och på så sätt kanske få göra såväl oväntade som nya affärer. Genom våra egna kompetenser inom management, ekonomistyrning, försäkring, pensionslösningar och kapitalförvaltning samt allmän affärsjuridik sätter vi fokus på att alla ska vara proaktiva i detta nätverk och ha roligt.

Vi som bjuder in er är Advokatbolaget med advokat Jan Erik Jonasson, EkonomiNord med VD Peter Eklund samt Söderberg & Partner med rådgivare Per Åström. Under träffen kommer Västerbottens Hemvärnschef och entreprenören Johan Hellström hålla ett kortare aktuellt föredrag.

Var: Restaurang Cinco vid Renmarkstorget i Umeå

När: Torsdag den 28 april kl 17.00 – 18.30

Vi bjuder på lättare tilltugg.

Anmälan senast 26 april till umea@advokatbolaget.nu

Välkommen!