Alla som arbetar hos oss ska ha möjlighet att växa och utvecklas. Vi tror att medarbetare gör det i en miljö där det är högt i tak när det gäller nya tankar, idéer och initiativ. Genom att uppmuntra till nya synsätt och initiativ utvecklar vi nya individuella talanger. Vi bygger gemensamt ett starkt lag för juridiska framgångar.

Vi tror att när svåra situationer uppstår, i privatlivet eller i företaget, behövs en advokat som står stadigt vid ens sida under hela processen, som delar ens grundsyn och som kan hitta konstruktiva lösningar som fungerar även utanför själva rättssalen. En advokat som är stark i sak och behaglig i sättet, helt enkelt. Oavsett om det handlar om ett vardagsproblem eller en riktigt utsatt situation så lyfter vi blicken, tänker nytt och hittar vägar framåt tillsammans.

Advokatbolaget arbetar i huvudsak inom affärsjuridik, konkurs/obeståndsrätt, familjerätt, straffrätt och tvistelösning.

Vi söker nu advokater och biträdande jurister till Skellefteå- och  Umeåkontoret.

Erfarenhet

Tingsmeritering premieras och det är önskvärt med erfarenhet av affärsjuridik och/eller konkurshantering.

Varmt välkommen med din ansökan  via umea@advokatbolaget.nu och/eller skelleftea@advokatbolaget.nu

Kontakt

Kontaktperson Umeå

advokat Jan Erik Jonasson

070-284 10 76

jan.e.jonasson@advokatbolaget.nu

Kontaktperson Skellefteå

advokat Jens Nyström

070-565 90 01

jens.nystrom@advokatbolaget.nu