Med en framtidsfullmakt kan du bestämma vem som ska sköta dina angelägenheter när du inte längre är
kapabel till att göra det själv.

Advokatbolaget bjuder in till kostnadsfria digitala morgonföreläsningar (via Teams) den 2 och 3 juni kl. 8.30–9.30. Därefter håller vi öppet för tidsbokade besök för upprättande av framtidsfullmakt till kampanjpriset 2 000 kr (ink. mervärdesskatt). Erbjudandet gäller per person och endast för framtidsfullmakter som upprättas den 2–3 juni 2021 och mottagning sker vid våra kontor i Umeå och Skellefteå. Vi reserverar oss för eventuell fullbokning under dessa dagar.

Föreläsningarna är kostnadsfria men föranmälan krävs. För att delta krävs tillgång till enhet med internetuppkoppling och en e-postadress. Deltagande kräver inte inbokning för upprättande av framtidsfullmakt.

Kontakta oss för tidsbokning och anmälan. Kontoret i Umeå: umea@advokatbolaget.nu eller telefon 010 – 344 52 50. Kontoret i Skellefteå: skelleftea@advokatbolaget.nu eller telefon 010 344 52 60.

Välkomna!